注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

芝士。妹~ ``HOME

快樂曾經擁有過,當擁有既時候不懂珍惜,錯過了才后悔,人就是這樣,錯過了才懂得珍惜

 
 
 

日志

 
 

“愚蠢”  

2007-01-26 23:56:14|  分类: 个人日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
       都話咗唔可以俾我咁得閒嘎啦!一得閒我就會亂冧嘢嘎了…出事了……
       今晚都唔知係無聊過頭定係唔開心了,居然突然間有股衝勁就去買咗半打啤酒了!哈哈…你哋估下我飲唔飲得晒!?結果,落晒我個肚度!人就係醉咗吖,但係始終都係半醉半醒,點解人腦海入面唔開心嘅畫面永遠都好似刀刻咁,點都忘記唔倒呢?我知道用酒精嚟麻醉自己係好愚蠢嘅事,但係呢個亦都可能係唯一可以短暫令我忘記痛苦嘅方法!點解要發生係我身上,我寧願從來都冇開始過……
        原來自斟自飲係會易醉過同人一齊劈嘎…一開始我選擇咗逃避,到依家都係咁!平時同人哋講就識得叫人哋唔好逃避問題,但係自己呢?淨係會用呢種方法去對待問題!有時我會冧如果我係男嘅可能就唔會有呢d問題嘅發生,但係又有邊個可以肯定倒呢!?有個F同我講唔好甘執著,甘會令自己變得討厭,但系相反既,又有幾多人系識得放低呢!?
        哈哈……講咗咁耐,我都唔知自己講緊乜…可能我真係醉咗了,陶醉係夢境之中……因為唯有夢境係會令我最安心而冇煩惱嘅地方……
  
  评论这张
 
阅读(28)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017